Nuffnang Ads

Friday, October 19, 2012

Upkan Follower Segmen by AidaShafeeqa

Jalan-jalan kat blog yang i follow jumpe satu link nih... Rasa nak join la.. Since i nye follower pun ciput jer.. Then i suke berlegar-legar kat blogger dashboard sampai tak der apa nak baca dah.. Nak carik la kawan baru...

Jumpe kat la blog kawan nie.. Suke tengok bear tu.. Kiut.. aidasyafeeqa22.blogspot.com So i pun join la nih..



SYARAT-SYARAT UNTUK JOIN;
-Mesti ada blog
-Malaysian
-Tanpa had umur
-Buat entry yang bertajuk'UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK'
-Letak banner diatas kedalam entry tadi*right click dan copy image url
-Letak link entry BLOG di ruangan comment dibawah
-Mesti follow blog Aida ni, sapa tak follow haaaa berdosa. *WAJIB
-Screen capture number followers korang sebelum sertai segmen nih. *WAJIB
-Tag 2 orang atau lebih *WAJIB 

Ish segan nak tepek berapa follower i... Hahaha..




I Tag,

Pergh i tamak.. tag 3 orang.. :-)

**if ada yang nak join jom la.. Closing by 20/10/2012.. Bile2 kata Aida.. Hope sempat la.. 

9 comments:

  1. kakak seri menyahut cbrn adik mawar ;p

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sme , done follow you :-
    http://ceritacikika.blogspot.com/2012/10/segmen-upkan-followers-secara-mendadak.html

    jemput meriahkan GA ni
    -->http://ceritacikika.blogspot.com/2012/10/hot-and-super-giveaway-by-fatimah.html

    ReplyDelete
  3. E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN: UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. dear nak follow tapi xtahu tang mane
    nanti komen kat sy punya blog, gitau mcm mane nak follow blog awak


    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo.. u bule add i kat dashboard u.. add i nye link kat reading list..

      terus la follow kat situ.. selamat mencuba.. :-)

      Delete
  6. mia datang dari segmen yang sama. tak nampak button follow... huhuhu

    http://www.mialiana.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

    ReplyDelete

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Friday, October 19, 2012

Upkan Follower Segmen by AidaShafeeqa

Jalan-jalan kat blog yang i follow jumpe satu link nih... Rasa nak join la.. Since i nye follower pun ciput jer.. Then i suke berlegar-legar kat blogger dashboard sampai tak der apa nak baca dah.. Nak carik la kawan baru...

Jumpe kat la blog kawan nie.. Suke tengok bear tu.. Kiut.. aidasyafeeqa22.blogspot.com So i pun join la nih..



SYARAT-SYARAT UNTUK JOIN;
-Mesti ada blog
-Malaysian
-Tanpa had umur
-Buat entry yang bertajuk'UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK'
-Letak banner diatas kedalam entry tadi*right click dan copy image url
-Letak link entry BLOG di ruangan comment dibawah
-Mesti follow blog Aida ni, sapa tak follow haaaa berdosa. *WAJIB
-Screen capture number followers korang sebelum sertai segmen nih. *WAJIB
-Tag 2 orang atau lebih *WAJIB 

Ish segan nak tepek berapa follower i... Hahaha..




I Tag,

Pergh i tamak.. tag 3 orang.. :-)

**if ada yang nak join jom la.. Closing by 20/10/2012.. Bile2 kata Aida.. Hope sempat la.. 

9 comments:

  1. kakak seri menyahut cbrn adik mawar ;p

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sme , done follow you :-
    http://ceritacikika.blogspot.com/2012/10/segmen-upkan-followers-secara-mendadak.html

    jemput meriahkan GA ni
    -->http://ceritacikika.blogspot.com/2012/10/hot-and-super-giveaway-by-fatimah.html

    ReplyDelete
  3. E'RAZ DATANG MELALUI SEGMEN: UPKAN FOLLOWERS SECARA MENDADAK..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. dear nak follow tapi xtahu tang mane
    nanti komen kat sy punya blog, gitau mcm mane nak follow blog awak


    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo.. u bule add i kat dashboard u.. add i nye link kat reading list..

      terus la follow kat situ.. selamat mencuba.. :-)

      Delete
  6. mia datang dari segmen yang sama. tak nampak button follow... huhuhu

    http://www.mialiana.com/2012/10/upkan-followers-secara-mendadak.html

    ReplyDelete