Nuffnang Ads

Tuesday, September 11, 2012

Jom Naikkan Trafic Blog!

Lama x join program kan... Ari nie nak join program dari Mak Dara.. Jom Naikkan Trafic Blog - Mak Dara



Entry blog I nie biasa-biasa jer.. Cerita hari-hari.. Kadang-kadang ada yang sedeh.. Kadang-kadang hepy.. Sembang kosong.. Berangan... Percutian... Info sharing.. Sensetif.. Ish.. Macam-macam emosi ada.. Sambil bloging I pun nak tambah-tambah kawan... Hye New Friend..!!! 

If ada yang nak join... Joommm.... end by today (11/9 @ 6pm)


1. Buat entry bertajuk : Jom Naikkan Trafik Blog! dan link kan ke entry ini
2. Tepekkan Banner di atas tu
3.Tuliskan serba sedikit tentang blog anda
4. Setelah selesai letakkan url entry anda di komen box di bawah ye

Tarikh tutup segmen ini ialah pada pukul 6 petang ini ini..


**Jumpe entry ni kat blog Mialiana. Thanks Mia..

28 comments:

  1. Jom lawat blog saya...

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. I dh singgah blog u.. tq singgah blog i.. :-)

      Delete
  2. datang dari segmen yang sama (^_^)

    http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    p/s: touchingnya ada sebut nama mia di sini... ;)

    ReplyDelete
  3. thanks Mia.. if x bc entry mia.. mesti x dpt join.. sbb x tau.. hehehe

    ReplyDelete
  4. datang terjah dari segmen yang sama... ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. I dh singgah blog u.. tq singgah blog i.. :-)

      Delete
  5. hai.. Datang dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for BW.. Selamat berkenalan.. :-)

      Delete
  6. Replies
    1. thanks for BW.. Selamat berkenalan.. :-)

      Delete
  7. Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for BW.. Selamat berkenalan.. :-)

      Delete
  8. Dtg dari segmen sama…;)

    http://betakupu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for BW.. Selamat berkenalan.. :-)

      Delete
  9. Hai,
    Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
    Thanks <3

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

    ReplyDelete
  11. Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  12. Salam. saya dtg membalas kunjungan. salam perkenalan dari saya :)

    www.suriaqistina.blogspot.com
    www.buluhvoice.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan awk :)

    singgah dr segmen Mak Dara jgk,
    http://www.suterakasihyann.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    jom kita kenal2, jemput ke blog sy www.suterakasihyann.com ^__^

    ReplyDelete
  14. salam kenal dari segmen yg sama, Maaf baru sempat nak terjah ari ni hehehe

    ReplyDelete
  15. Salam... Datang singgah sini. Thanks datang ke blog Mawar.
    Salam perkenalan. Sonok baca entri bercuti ke Bali. :)

    ReplyDelete

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Tuesday, September 11, 2012

Jom Naikkan Trafic Blog!

Lama x join program kan... Ari nie nak join program dari Mak Dara.. Jom Naikkan Trafic Blog - Mak Dara



Entry blog I nie biasa-biasa jer.. Cerita hari-hari.. Kadang-kadang ada yang sedeh.. Kadang-kadang hepy.. Sembang kosong.. Berangan... Percutian... Info sharing.. Sensetif.. Ish.. Macam-macam emosi ada.. Sambil bloging I pun nak tambah-tambah kawan... Hye New Friend..!!! 

If ada yang nak join... Joommm.... end by today (11/9 @ 6pm)


1. Buat entry bertajuk : Jom Naikkan Trafik Blog! dan link kan ke entry ini
2. Tepekkan Banner di atas tu
3.Tuliskan serba sedikit tentang blog anda
4. Setelah selesai letakkan url entry anda di komen box di bawah ye

Tarikh tutup segmen ini ialah pada pukul 6 petang ini ini..


**Jumpe entry ni kat blog Mialiana. Thanks Mia..

28 comments:

  1. Jom lawat blog saya...

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. I dh singgah blog u.. tq singgah blog i.. :-)

      Delete
  2. datang dari segmen yang sama (^_^)

    http://www.mialiana.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    p/s: touchingnya ada sebut nama mia di sini... ;)

    ReplyDelete
  3. thanks Mia.. if x bc entry mia.. mesti x dpt join.. sbb x tau.. hehehe

    ReplyDelete
  4. datang terjah dari segmen yang sama... ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. I dh singgah blog u.. tq singgah blog i.. :-)

      Delete
  5. hai.. Datang dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for BW.. Selamat berkenalan.. :-)

      Delete
  6. Replies
    1. thanks for BW.. Selamat berkenalan.. :-)

      Delete
  7. Dari segmen yang sama!=) Jom baca entri terbaru saya... http://www.aimisyahirah.com/2012/09/celebrate-birthday-with-incik-tunang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for BW.. Selamat berkenalan.. :-)

      Delete
  8. Dtg dari segmen sama…;)

    http://betakupu.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for BW.. Selamat berkenalan.. :-)

      Delete
  9. Hai,
    Jemput terjah balik blog Ninie -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-by-mak.html
    Thanks <3

    ReplyDelete
  10. salam perkenalan. dtg sini dr segmen Mak Dara melawat teman blogger =) jemput singgah ke blog saya yeee...

    ReplyDelete
  11. Terbang melayang dari segmen Mak Dara & mendarat kat sini ;)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  12. Salam. saya dtg membalas kunjungan. salam perkenalan dari saya :)

    www.suriaqistina.blogspot.com
    www.buluhvoice.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan awk :)

    singgah dr segmen Mak Dara jgk,
    http://www.suterakasihyann.com/2012/09/jom-naikkan-trafik-blog.html

    jom kita kenal2, jemput ke blog sy www.suterakasihyann.com ^__^

    ReplyDelete
  14. salam kenal dari segmen yg sama, Maaf baru sempat nak terjah ari ni hehehe

    ReplyDelete
  15. Salam... Datang singgah sini. Thanks datang ke blog Mawar.
    Salam perkenalan. Sonok baca entri bercuti ke Bali. :)

    ReplyDelete