Nuffnang Ads

Wednesday, May 26, 2010

Upik

Mohammad Hafiy Hj Mohammad Yatim @ Hafiy a.k.a Upik a.k.a Abg Hafiy a.k.a Adik

Upik nie mak aku yang babysitted dia.. Senang ckp anak angkat mak aku.. Mak Lala jg dia since dia umor 9bulan.. blom tau apa lg time tue,meniarap kedepan kebelakang jer..dtg umah aku kurus kering,muke sedey jer.. Shian lah hai.. Dua beradik dia nie.. Tp mak aku jg dia sorang jer.. Kakak @ Dayah still dibabysitted oleh babysitter lama dia.. SiUpik nie jer dok umah Mak Lalah.. Since mak aku tak der anak kecik lain..so,dia lah poooojaaaa ati we all..

Daripada aku single.. bertunang.. kawin.. beranak.. nie lah kawan aku.. mengempet jer maner aku pegi.. dia panggil aku ALONG.. org lain panggil aku Kak Long.. diubah nyer.. tp aku tak kisah.. sbb aku sayang dia.. Aku penah culik dia semalam bwk blek umah aku. Dia ok jer.. Dia plak kalo dgr aku nak blek kg bukan main suke..Umi dtg amek pun disuruhnye blek..katanye nnti aku akan anta dia blek.. Part yg paling besh ngan Upik. kePELATan dia berckp.. moleh pengsan ar dgr! wakakaka...

Nie lah kawan gado Ika.. ari2 gado.. melalak jer dikeje kan dek Ika.. siap suh Mak Lalah halau Ika dr umah.. punye lah sakit ati dia ngan Ika.. Dia nye mengada2 ngan Mak Lalah.. menyebabkan Mak Lalah selalu mengambil kesempatan gunakan nama dia..bile malas masak.. Alasannye Upik tak kasik bangun suh tido ngan Upik. Geli aku! Tp selalu appologies diterima oleh Abah Amin.. Penanganye.. Lunch Abah Amin ala kadar jer... hehuahuah..

Aku ingat lagi ari weeding aku dia marah Yang sbb sume org ckp Yang akan dudok umah Mak Lalah.. ngan relax nyer dia masuk & pukul Yang.. wakaka.. Nie angkara Ika.. Upik akan mengempet jer ngan aku... if Yang ada ada gap sket ar.. still dia curik2 nak mengempet ngan aku... Aku ingat lagi... ms aku pregnant Damia dia minum susu kat riba aku then Damia kick dia.. ngan sedih nye dia ckp.. jgn tendang dia..dia tumpang baring jer nak minum susu... Gosshhh... end up diorg jd beshfriend..



**pic latest Hafiy & Beshfriend (Damia)

No comments:

Post a Comment

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Wednesday, May 26, 2010

Upik

Mohammad Hafiy Hj Mohammad Yatim @ Hafiy a.k.a Upik a.k.a Abg Hafiy a.k.a Adik

Upik nie mak aku yang babysitted dia.. Senang ckp anak angkat mak aku.. Mak Lala jg dia since dia umor 9bulan.. blom tau apa lg time tue,meniarap kedepan kebelakang jer..dtg umah aku kurus kering,muke sedey jer.. Shian lah hai.. Dua beradik dia nie.. Tp mak aku jg dia sorang jer.. Kakak @ Dayah still dibabysitted oleh babysitter lama dia.. SiUpik nie jer dok umah Mak Lalah.. Since mak aku tak der anak kecik lain..so,dia lah poooojaaaa ati we all..

Daripada aku single.. bertunang.. kawin.. beranak.. nie lah kawan aku.. mengempet jer maner aku pegi.. dia panggil aku ALONG.. org lain panggil aku Kak Long.. diubah nyer.. tp aku tak kisah.. sbb aku sayang dia.. Aku penah culik dia semalam bwk blek umah aku. Dia ok jer.. Dia plak kalo dgr aku nak blek kg bukan main suke..Umi dtg amek pun disuruhnye blek..katanye nnti aku akan anta dia blek.. Part yg paling besh ngan Upik. kePELATan dia berckp.. moleh pengsan ar dgr! wakakaka...

Nie lah kawan gado Ika.. ari2 gado.. melalak jer dikeje kan dek Ika.. siap suh Mak Lalah halau Ika dr umah.. punye lah sakit ati dia ngan Ika.. Dia nye mengada2 ngan Mak Lalah.. menyebabkan Mak Lalah selalu mengambil kesempatan gunakan nama dia..bile malas masak.. Alasannye Upik tak kasik bangun suh tido ngan Upik. Geli aku! Tp selalu appologies diterima oleh Abah Amin.. Penanganye.. Lunch Abah Amin ala kadar jer... hehuahuah..

Aku ingat lagi ari weeding aku dia marah Yang sbb sume org ckp Yang akan dudok umah Mak Lalah.. ngan relax nyer dia masuk & pukul Yang.. wakaka.. Nie angkara Ika.. Upik akan mengempet jer ngan aku... if Yang ada ada gap sket ar.. still dia curik2 nak mengempet ngan aku... Aku ingat lagi... ms aku pregnant Damia dia minum susu kat riba aku then Damia kick dia.. ngan sedih nye dia ckp.. jgn tendang dia..dia tumpang baring jer nak minum susu... Gosshhh... end up diorg jd beshfriend..



**pic latest Hafiy & Beshfriend (Damia)

No comments:

Post a Comment