Nuffnang Ads

Thursday, October 1, 2015

Zalora

Zalora buzz I untuk menulis sedikit berkaitan produk dia..
I pun rasa mcm spam memula..
Pas pikir-pikir..cube je lah..

Rasa macam review product kat IG pulak..
Nak kene tulis panjang-panjang..
Ngan pix sekali..

Bagitau Yang.. Bole x nak buat..
Karang dia cakap x tanya pun..
Dah draft i pun kasi dia baca..
Muke cramp je x de respond..

I ni banyak sangat website yang i suke melawat.. membeli pun banyak jugak..
IG lagi.. online shop..
Cume i belom penah try Go Shop jer..
Mia cakap periuk dia canggih-canggih... Momy kan suke periuk..
Saje je i tak tengok Go Shop..
Channel bape pun I x tau.. I tau 611 je.. ermmmm...

Jom review Jam Tangan Fossil

Zalora pun bagi i token.. I happily jalan-jalan mencari apa I nak beli..
Nak buat kenangan hasil dari write up 


Haaaa.... Pandaikan I pilih...
Cari yang tahan lasak sikit.. 

I pun dah ada few item dari Zalora.. 
Mostly accessories.. :-)
So far i suke dengan accessories dari Zalora.. 

Anyway... Thanks Zalora for the approach.. Thanks to for the token.. 
InsaAllah ada rezeki bole collaborate lagi.. :-)

No comments:

Post a Comment

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Thursday, October 1, 2015

Zalora

Zalora buzz I untuk menulis sedikit berkaitan produk dia..
I pun rasa mcm spam memula..
Pas pikir-pikir..cube je lah..

Rasa macam review product kat IG pulak..
Nak kene tulis panjang-panjang..
Ngan pix sekali..

Bagitau Yang.. Bole x nak buat..
Karang dia cakap x tanya pun..
Dah draft i pun kasi dia baca..
Muke cramp je x de respond..

I ni banyak sangat website yang i suke melawat.. membeli pun banyak jugak..
IG lagi.. online shop..
Cume i belom penah try Go Shop jer..
Mia cakap periuk dia canggih-canggih... Momy kan suke periuk..
Saje je i tak tengok Go Shop..
Channel bape pun I x tau.. I tau 611 je.. ermmmm...

Jom review Jam Tangan Fossil

Zalora pun bagi i token.. I happily jalan-jalan mencari apa I nak beli..
Nak buat kenangan hasil dari write up 


Haaaa.... Pandaikan I pilih...
Cari yang tahan lasak sikit.. 

I pun dah ada few item dari Zalora.. 
Mostly accessories.. :-)
So far i suke dengan accessories dari Zalora.. 

Anyway... Thanks Zalora for the approach.. Thanks to for the token.. 
InsaAllah ada rezeki bole collaborate lagi.. :-)

No comments:

Post a Comment