Nuffnang Ads

Saturday, September 5, 2015

Akal

Banyak mainan Momy beli..
Tikar antik Momy jugak dia suke..

Alahaaiii... Momy ni mcm x mampu nak beli tikar..
Bertaun-taun tangguh...


Haaaa.... Ni yang geram nie...
Kering-kering tangan Momy suap nasik..
Tikar jugak masuk mulut...


Darif... dah makin banyak akal..
Berenang depan pagar la..
Conteng tangan ngan muka la..

Lain betul ngn Mia.. Boy kan...
Haishhhh...

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Saturday, September 5, 2015

Akal

Banyak mainan Momy beli..
Tikar antik Momy jugak dia suke..

Alahaaiii... Momy ni mcm x mampu nak beli tikar..
Bertaun-taun tangguh...


Haaaa.... Ni yang geram nie...
Kering-kering tangan Momy suap nasik..
Tikar jugak masuk mulut...


Darif... dah makin banyak akal..
Berenang depan pagar la..
Conteng tangan ngan muka la..

Lain betul ngn Mia.. Boy kan...
Haishhhh...

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete