Nuffnang Ads

Wednesday, April 1, 2015

Cuti Sekolah - Desaru

Hola..
Hola..
Hola..

Lama terbengkalai blog... Dashboard ari-ari tengok.. Tengok blog orang tunggu orang update.. blog sendiri lupe update.. hehehe

Short Gateaway tuk Mia yang meraikan cuti sekolah.. Mia mintak return ke Lotus Desaru. Plusmore i pun belom berani nak jalan jauh-jauh ngan Darif. Terus setuju ngan cadangan Mia..

Mia dok kampung beberapa hari ngan Atok.. Berjaya Mia pujuk Mak ngan Atok join trip ktorg..

Mia keseronokkan berhari-hari.. dari hari sebelom pergi x sudah-sudah counting.. sampai la dah sampai terkinja-kinja kesukaan.. dah over pun asik la #throwback... Hahaha.. Enjoy your kiddo time la Enyah..

Mak Lala yang tiap-tiap hari Mia rindu.. ingat-ingat.. kenang-kenang.. Same jugak la Atok Min dia x bole salah cakap pasal diorang..


Apsal muke cam tu Mia nih.. Suh tido sementara tunggu redup.. Asik la tanya dah petang belom dah petang belom.. Haish.. Darif pun macam dah mula faham.. kite nak g jalan-jalan.. Excited menjerit-jerit.. macam-macam bunyik dia buat..


Nampak je pool.. terus la dedua excited.. I jaga tepi pool je..





Nampak...??? Dah naik pun stil terjengah-jengah nengok Dady ngan Mia yang tak sudah lagi.. Meronta-ronta nak turun jugak..



Round-round nengok pantai.. Ada byk jugak beach game.. nak jugak try.. tapi tak tercapai.. Mia lebih excited ngan pool..



Mane Fresh Orange I nih...???


Golek-golek.. Lepak-lepak.. kat bilik sampai penat..Tido


Darif punnn... suke la sangat... lepas sorang-sorang pegang... lemak bont*t dia..


Same tak muke I ngan Maklala..?



Planty thank you to Dady Yang.. selaku penaja percutian singkat ini..
Thank you gak pada Atok Min yang anta Mia blek dari kampung.. Thank you gak pada Maklala dengan Nasi Lemak Owesome!


Mudah-mudahan akan ada rezeki lagi lain kali.. 

#throwback June 2014 at Desaru
Darif dalam perut lagi nie..
I seret kaki layan Mia nye gateaway 








:-)

No comments:

Post a Comment

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Wednesday, April 1, 2015

Cuti Sekolah - Desaru

Hola..
Hola..
Hola..

Lama terbengkalai blog... Dashboard ari-ari tengok.. Tengok blog orang tunggu orang update.. blog sendiri lupe update.. hehehe

Short Gateaway tuk Mia yang meraikan cuti sekolah.. Mia mintak return ke Lotus Desaru. Plusmore i pun belom berani nak jalan jauh-jauh ngan Darif. Terus setuju ngan cadangan Mia..

Mia dok kampung beberapa hari ngan Atok.. Berjaya Mia pujuk Mak ngan Atok join trip ktorg..

Mia keseronokkan berhari-hari.. dari hari sebelom pergi x sudah-sudah counting.. sampai la dah sampai terkinja-kinja kesukaan.. dah over pun asik la #throwback... Hahaha.. Enjoy your kiddo time la Enyah..

Mak Lala yang tiap-tiap hari Mia rindu.. ingat-ingat.. kenang-kenang.. Same jugak la Atok Min dia x bole salah cakap pasal diorang..


Apsal muke cam tu Mia nih.. Suh tido sementara tunggu redup.. Asik la tanya dah petang belom dah petang belom.. Haish.. Darif pun macam dah mula faham.. kite nak g jalan-jalan.. Excited menjerit-jerit.. macam-macam bunyik dia buat..


Nampak je pool.. terus la dedua excited.. I jaga tepi pool je..





Nampak...??? Dah naik pun stil terjengah-jengah nengok Dady ngan Mia yang tak sudah lagi.. Meronta-ronta nak turun jugak..



Round-round nengok pantai.. Ada byk jugak beach game.. nak jugak try.. tapi tak tercapai.. Mia lebih excited ngan pool..



Mane Fresh Orange I nih...???


Golek-golek.. Lepak-lepak.. kat bilik sampai penat..Tido


Darif punnn... suke la sangat... lepas sorang-sorang pegang... lemak bont*t dia..


Same tak muke I ngan Maklala..?



Planty thank you to Dady Yang.. selaku penaja percutian singkat ini..
Thank you gak pada Atok Min yang anta Mia blek dari kampung.. Thank you gak pada Maklala dengan Nasi Lemak Owesome!


Mudah-mudahan akan ada rezeki lagi lain kali.. 

#throwback June 2014 at Desaru
Darif dalam perut lagi nie..
I seret kaki layan Mia nye gateaway 








:-)

No comments:

Post a Comment