Nuffnang Ads

Friday, January 2, 2015

2014

Bye 2014

2014 tahun mencabar untuk I..

Jan

Unpaid Leave since December.. Nie dalam proses bertenang tuk usaha menambah ahli keluarga.. Terlanjur tue Mia naik sekolah darjah satu (January). I gunakan sepenuhnya menguruskan Mia. Happy sangat dapat uruskan Mia sepanjang sebulan tue..

Bonus 2013 dapat.. cover la unpaid I.. :-)

Feb

I dah report duty semula.. selepas habis enjoy dengan cuti.. I keje ngan khalifah baru 11 minggu.. Seminggu saje I keje I bleeding sama ngan past pregnancy.. Gyna i bagi lagi cuti.. lagi sebulan.. Alhamdulillah.. sambung berehat lagi kat umah.. yang nie full rest.. (Alhamdulillah)

March

1st time i travel selepas berbulan-bulan stranded kat umah.. attend wedding Talib (Wedding). For the 1st time i announce kat blog my pregnancy. Dah 16 weeks bersama I and counting.. (hadiah).

April

Since my pas pregnancy ada masalah.. Gyna i advice pegi Fetal Anomaly Scan. Kat Msia ada kat Ampang.. yang paling dekat kat SGH.. so i decided pegi SGH.. (FAS)

Small treat tuk school holiday Mia.. (Mia Waterfall) Jalan-jalan makan-makan (Bonding)

May

I tak ingat apa yang belaku during May nie.. :-)

June

Third trimester dah.. (30 weeks)
Cousin I nikah.. Mia ngn Dady wakil.. (Wakil)
Ada short vacay kat Lotus Desaru.. tapi i x blog for it.. adehhh...lupe la..

July

Bulan Puasa... Raya..

August

Bulan dugaan.. Sangat besar bila ada betrayal olso obliteration dalam "Circle".. Sangat mendukakan.. Sangat menghancurkan.. masih berbaki dan terkesan dalam hati ianya masih tak dapat dimaafkan.. Bila nyawa kami dipertaruhkan dengan wang ringgit yang tak dapat dipastikan untuk apa.. Yet debt is debt..

Memang i x blog or shout kat mana-mana sosial media as i menghormati kekasih hati..

Mujur Darif selamat dilahirkan.. Alhamdulillah (Khalifah Baru

September

Kami semua tengah menghadam situasi baru dengan Abang Baby a.k.a Muhammad Darif Zufar (Taman Baru)

October

I dah start keje.. Selepas berpantang dan struggle for Babysitter.. I join Day Challenge by Hernee (Oct)

November

I rindu Mia banyak sangat since dia sangat KAKAK buat sume sendiri.. Kekadang jer datang meleset.. (Sister)

December

Mia tak sihat.. (Mia & Tonsil)

Birthday Mia

Ika Konvo

Family outing Bulan nie banyak jalan-jalan.. Sebab Dady off weekend.. (Outing)

Blek kampung Dady.. Dady nak jumpakan Bujang Kecik. Nie i owe lg yea.. Nanti i free i blogkan..

Walau apa pun 2014 dah tinggalkan kita.. Dengan pelbagai cerita dan kenangan yang sweet & bitter.. 


Selamat Datang 2015

Semoga 2015 lebih baik untuk kami sekeluarga..InsaAllah...









No comments:

Post a Comment

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Friday, January 2, 2015

2014

Bye 2014

2014 tahun mencabar untuk I..

Jan

Unpaid Leave since December.. Nie dalam proses bertenang tuk usaha menambah ahli keluarga.. Terlanjur tue Mia naik sekolah darjah satu (January). I gunakan sepenuhnya menguruskan Mia. Happy sangat dapat uruskan Mia sepanjang sebulan tue..

Bonus 2013 dapat.. cover la unpaid I.. :-)

Feb

I dah report duty semula.. selepas habis enjoy dengan cuti.. I keje ngan khalifah baru 11 minggu.. Seminggu saje I keje I bleeding sama ngan past pregnancy.. Gyna i bagi lagi cuti.. lagi sebulan.. Alhamdulillah.. sambung berehat lagi kat umah.. yang nie full rest.. (Alhamdulillah)

March

1st time i travel selepas berbulan-bulan stranded kat umah.. attend wedding Talib (Wedding). For the 1st time i announce kat blog my pregnancy. Dah 16 weeks bersama I and counting.. (hadiah).

April

Since my pas pregnancy ada masalah.. Gyna i advice pegi Fetal Anomaly Scan. Kat Msia ada kat Ampang.. yang paling dekat kat SGH.. so i decided pegi SGH.. (FAS)

Small treat tuk school holiday Mia.. (Mia Waterfall) Jalan-jalan makan-makan (Bonding)

May

I tak ingat apa yang belaku during May nie.. :-)

June

Third trimester dah.. (30 weeks)
Cousin I nikah.. Mia ngn Dady wakil.. (Wakil)
Ada short vacay kat Lotus Desaru.. tapi i x blog for it.. adehhh...lupe la..

July

Bulan Puasa... Raya..

August

Bulan dugaan.. Sangat besar bila ada betrayal olso obliteration dalam "Circle".. Sangat mendukakan.. Sangat menghancurkan.. masih berbaki dan terkesan dalam hati ianya masih tak dapat dimaafkan.. Bila nyawa kami dipertaruhkan dengan wang ringgit yang tak dapat dipastikan untuk apa.. Yet debt is debt..

Memang i x blog or shout kat mana-mana sosial media as i menghormati kekasih hati..

Mujur Darif selamat dilahirkan.. Alhamdulillah (Khalifah Baru

September

Kami semua tengah menghadam situasi baru dengan Abang Baby a.k.a Muhammad Darif Zufar (Taman Baru)

October

I dah start keje.. Selepas berpantang dan struggle for Babysitter.. I join Day Challenge by Hernee (Oct)

November

I rindu Mia banyak sangat since dia sangat KAKAK buat sume sendiri.. Kekadang jer datang meleset.. (Sister)

December

Mia tak sihat.. (Mia & Tonsil)

Birthday Mia

Ika Konvo

Family outing Bulan nie banyak jalan-jalan.. Sebab Dady off weekend.. (Outing)

Blek kampung Dady.. Dady nak jumpakan Bujang Kecik. Nie i owe lg yea.. Nanti i free i blogkan..

Walau apa pun 2014 dah tinggalkan kita.. Dengan pelbagai cerita dan kenangan yang sweet & bitter.. 


Selamat Datang 2015

Semoga 2015 lebih baik untuk kami sekeluarga..InsaAllah...









No comments:

Post a Comment