Nuffnang Ads

Wednesday, September 10, 2014

Teman Baru

Adapt Situation..

Tu kata omputeh.. Tapi memang kami sedang membiasakan diri dengan situasi baru.. Khalifah baru menyertai family comel kami.. Yang dinanti sangat-sangat.
We olls excited dengan dia.. Geram.. Sedap sangat bau syurga yang dia bawa.. Asik kene gomol je..

Momy do momy task.. Fuh.. Berpeluh okey.. Ni masih lagi on mak hand.. Sok dah blek umah sendiri.. Wase kan.. Hahaha

Dady Yang is a best partner.. Sepanjang cuti sangat helpfull.. 3 weeks leave sume Dady siapkan.. Cakap je nak apa.. Rasa macam "Princess".. :-P

Mia pun helpfull even kadang-kadang malas.. Asik datang gomol Abang je.. Kadang-kadang menyumbang kemarahan momy.. Hahaha

Now Mia dah ada kawan teman wat homework.. Abang teman sambil wat munyik macam-macam..

Haish.. Complete dah kuarga small kami.. Mudah2an Allah sentiasa bahagiakan kami..

1 comment:

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Wednesday, September 10, 2014

Teman Baru

Adapt Situation..

Tu kata omputeh.. Tapi memang kami sedang membiasakan diri dengan situasi baru.. Khalifah baru menyertai family comel kami.. Yang dinanti sangat-sangat.
We olls excited dengan dia.. Geram.. Sedap sangat bau syurga yang dia bawa.. Asik kene gomol je..

Momy do momy task.. Fuh.. Berpeluh okey.. Ni masih lagi on mak hand.. Sok dah blek umah sendiri.. Wase kan.. Hahaha

Dady Yang is a best partner.. Sepanjang cuti sangat helpfull.. 3 weeks leave sume Dady siapkan.. Cakap je nak apa.. Rasa macam "Princess".. :-P

Mia pun helpfull even kadang-kadang malas.. Asik datang gomol Abang je.. Kadang-kadang menyumbang kemarahan momy.. Hahaha

Now Mia dah ada kawan teman wat homework.. Abang teman sambil wat munyik macam-macam..

Haish.. Complete dah kuarga small kami.. Mudah2an Allah sentiasa bahagiakan kami..

1 comment: