Nuffnang Ads

Tuesday, April 29, 2014

Mia & Abang

Last week check up Abang.. Gyna review report tuk Fetal Anomaly Screening.

Alhamdullilah... Semua on track.. Abang ikut perkembangan yang dijangkakkan.. Aktif.. Sihat.. So far all internal organ pun berfungsi dengan baik.. 

Setiap kali check up.. Abang pun bg kerjasama.. x sembunyikan apa-apa.. 

Ianya dah cukup untuk I rasa selesa dan selamat berkongsi tubuh bersama Abang.. :-)

Me olso enjoy this pregnancy.. Even I dah macam traktor bergerak.. Ada masa nak bangun duduk rs macam nenek tua.. Hahaha..

Jom tengok Abang.. :-)


Pipi Abang x tembam mcm Mia.. Hehehe..

Jom tengok Mia pulak..



Ikut I g keje.. Kemain happy.. 

No comments:

Post a Comment

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Tuesday, April 29, 2014

Mia & Abang

Last week check up Abang.. Gyna review report tuk Fetal Anomaly Screening.

Alhamdullilah... Semua on track.. Abang ikut perkembangan yang dijangkakkan.. Aktif.. Sihat.. So far all internal organ pun berfungsi dengan baik.. 

Setiap kali check up.. Abang pun bg kerjasama.. x sembunyikan apa-apa.. 

Ianya dah cukup untuk I rasa selesa dan selamat berkongsi tubuh bersama Abang.. :-)

Me olso enjoy this pregnancy.. Even I dah macam traktor bergerak.. Ada masa nak bangun duduk rs macam nenek tua.. Hahaha..

Jom tengok Abang.. :-)


Pipi Abang x tembam mcm Mia.. Hehehe..

Jom tengok Mia pulak..



Ikut I g keje.. Kemain happy.. 

No comments:

Post a Comment