Nuffnang Ads

Tuesday, April 1, 2014

Cuti Sekola Mia

Cuti sekolah singkat Mia..

Macam biasa.. I ada anak yang sangat bersederhana.. Kurang demand.. 

Tiap-tiap kali cuti sekolah ataupun weekend Mia nak blek kampung jer.. Stay few days dah cukup buat dia happy. I sangat beruntung.. Mia memahami keadaan cuti kami.. Tak payah susah-susah Mia nak blek kampung jer..

Since Mia dah sekolah betul ni.. We try to fix with he schedule.. Jalan ikut time dia cuti.. Even Momy & Dady x cuti sama.. Uwaaaa... Either one of us kene amek cuti.. 

Sempena kt nak g tengok baby so I decide nak cuti sekali.. Pas tengok baby kt g jalan-jalan yea.. 


Salam... Baby.. 
Semoga semua nye sihat dan berkembang dengan baik mengikut aturanNya.. Nanti kiter jumpe selepas.. Sekarang nie just enjoy your womb time.. 
Plenty Love from us! 



Panas-panas nak mandi laut x sesuai.. Jom kiter g waterfall... 


Goggle Pix
SubahanAllah... Cantek..



Me as penjaga beg/food/tempat..



Dady amek turn enjoy ngan Mia.. Since batu-batu licin.. I x berani nak turun.. Susah la kenderaan berat nak menyelit celah batu... Kt tumpang happy tengok Mia ngan Dady..




 Lepas makan sambung lagi mandi.. Mia cakap best.. Cooooooolllll...!! 



Fish pun banyak.. kecik2 gigit-gigit kaki..



Manja sangat Mia ngan Dady.. Sikit-sikit Dady.. Peluk-peluk.. Gelak-gelak.. Diorang sangat close since Dady asik curik time for bonding.. Diorg selalu spend masa berdua.. Sesejak Dady on shift nie.. Macam rindu sangat dia berdua.. Dady g gym pun Mia ikut... Dady cakap x macho la g gym bawak anak.. Mia selamber jer naik moto peluk Dady... Hahaha..


Haish... Peluk Dady..

Ish... Anak Dady nih...



Momy ni kaki je dapat celop kat air.. Jadik laaaaaa.....


Nanti next time kt g beach pulak yea.. Or maybe Island.. I miss snorkelling.. Ouh.. 

No comments:

Post a Comment

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Tuesday, April 1, 2014

Cuti Sekola Mia

Cuti sekolah singkat Mia..

Macam biasa.. I ada anak yang sangat bersederhana.. Kurang demand.. 

Tiap-tiap kali cuti sekolah ataupun weekend Mia nak blek kampung jer.. Stay few days dah cukup buat dia happy. I sangat beruntung.. Mia memahami keadaan cuti kami.. Tak payah susah-susah Mia nak blek kampung jer..

Since Mia dah sekolah betul ni.. We try to fix with he schedule.. Jalan ikut time dia cuti.. Even Momy & Dady x cuti sama.. Uwaaaa... Either one of us kene amek cuti.. 

Sempena kt nak g tengok baby so I decide nak cuti sekali.. Pas tengok baby kt g jalan-jalan yea.. 


Salam... Baby.. 
Semoga semua nye sihat dan berkembang dengan baik mengikut aturanNya.. Nanti kiter jumpe selepas.. Sekarang nie just enjoy your womb time.. 
Plenty Love from us! 



Panas-panas nak mandi laut x sesuai.. Jom kiter g waterfall... 


Goggle Pix
SubahanAllah... Cantek..



Me as penjaga beg/food/tempat..



Dady amek turn enjoy ngan Mia.. Since batu-batu licin.. I x berani nak turun.. Susah la kenderaan berat nak menyelit celah batu... Kt tumpang happy tengok Mia ngan Dady..




 Lepas makan sambung lagi mandi.. Mia cakap best.. Cooooooolllll...!! 



Fish pun banyak.. kecik2 gigit-gigit kaki..



Manja sangat Mia ngan Dady.. Sikit-sikit Dady.. Peluk-peluk.. Gelak-gelak.. Diorang sangat close since Dady asik curik time for bonding.. Diorg selalu spend masa berdua.. Sesejak Dady on shift nie.. Macam rindu sangat dia berdua.. Dady g gym pun Mia ikut... Dady cakap x macho la g gym bawak anak.. Mia selamber jer naik moto peluk Dady... Hahaha..


Haish... Peluk Dady..

Ish... Anak Dady nih...



Momy ni kaki je dapat celop kat air.. Jadik laaaaaa.....


Nanti next time kt g beach pulak yea.. Or maybe Island.. I miss snorkelling.. Ouh.. 

No comments:

Post a Comment