Nuffnang Ads

Monday, April 7, 2014

Bonding

Jom bonding..

Disebabkan tak blek kampong.. So we missed out Engagement Ceremony Farid.. Nanti weeding ko aku rewang la eh.. X sedap badan plak.. Wase cam nak asthma.. Cover-cover sikit.. Dapat 2 puff ventolin rasa lega.. So kt rehat kat umah..

Petang-petang sian plak kat Mia terperap kat umah.. Jom la kt g Jusco makan-makan ngan jalan-jalan.. Macam nak tercabut kaki I layan Mia.. dia x nak blek.. Adehhhh...


Colgate ada buat free dental check up.. Mia volunteer nak g check.. 



Dah beratur tunggu turn.. Mia cakap x nak lah.. dia takut.. Cissss... nengok muke dia tue ngada-ngada.. Rasa nak cengkam-cengkam pipi dia.. Hahaha

I cakap x leh.. sbb dah isik borang kene check.. pas tu dia tersengeh-sengeh.. Saje nak anaiya Momy la tu beratur panjang-panjang.. Arrrgghh... check jugak..


Yang tak best Dokto dia EKSEN.. elessss... tau la doktor.. x yah la nak eksen... Kalo x leh nak commit ngan free task nie x yah la.. Nie buat ngan muke bergumpal.. 

I pegi Klinik Gigi Kerajaan pun doktor dia baik.. Credit kat Pakar Pergigian Abdul Samad, JB tuk Root treatment i.. Even almost setaun baru siap.. But i puas ati.. Kalo x i dh ilang satu gigi.. 

Nie la kan kalo x mampu nak wat kerja amal x yah lah dtg okeh dokto, bagi la yang nak pahala amal jariah buat.. Cissss.. Demm u dokto..!! Okeh...i emosi..

Okeh Jom momy blanjer Makan... Yeeeyyyy...

Tak payah poyo pakai cardex Momy bule...??? Haishhhh...si nose small nih..


Yang tak best Dokto dia EKSEN.. elessss... tau la doktor.. x yah la nak eksen... Kalo x leh nak commit ngan free task nie x yah la.. Nie buat ngan muke bergumpal.. I pegi Klinik Gigi Kerajaan pun doktor dia baik.. Credit kat Pakar Pergigian Abdul Samad, JB tuk Root treatment i.. Even almost setaun baru siap.. But i puas ati.. Kalo x i dh ilang satu gigi.. 

Nie la kan kalo x mampu nak wat kerja amal x yah lah dtg okeh dokto, bagi la yang nak pahala amal jariah buat.. Cissss.. Demm u dokto..!! 

Selfie.. Ala Mia nih.... emmmppphh..


Mia cakap Kids Platter dia sedap gile.. tapi banyak.. x habis.. x leh makan banyak.. nanti gemok kata Mia.. Hahaha..


Jalan-jalan g Daiso.. Mia beli apatah yg berjurai-jurai.. Nak main ngan Olla kata dia.. Masuk Popular x dapat nak beli.. Momy x sanggup nak beratur panjang-panjang kat kaunter nak bayar.. So i cakap sume mahal.. Hahaha.. G Jusco.. pusing-pusing.. Dah.. dah.. blekkkk....

Mia happy ngan outing yang tak seberapa nih.. Tapau kek kat SR.. 

Next time kiter g lagi yea.. Kalo ada movie best tuk Mia kt layan movie lak.. 

No comments:

Post a Comment

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Monday, April 7, 2014

Bonding

Jom bonding..

Disebabkan tak blek kampong.. So we missed out Engagement Ceremony Farid.. Nanti weeding ko aku rewang la eh.. X sedap badan plak.. Wase cam nak asthma.. Cover-cover sikit.. Dapat 2 puff ventolin rasa lega.. So kt rehat kat umah..

Petang-petang sian plak kat Mia terperap kat umah.. Jom la kt g Jusco makan-makan ngan jalan-jalan.. Macam nak tercabut kaki I layan Mia.. dia x nak blek.. Adehhhh...


Colgate ada buat free dental check up.. Mia volunteer nak g check.. 



Dah beratur tunggu turn.. Mia cakap x nak lah.. dia takut.. Cissss... nengok muke dia tue ngada-ngada.. Rasa nak cengkam-cengkam pipi dia.. Hahaha

I cakap x leh.. sbb dah isik borang kene check.. pas tu dia tersengeh-sengeh.. Saje nak anaiya Momy la tu beratur panjang-panjang.. Arrrgghh... check jugak..


Yang tak best Dokto dia EKSEN.. elessss... tau la doktor.. x yah la nak eksen... Kalo x leh nak commit ngan free task nie x yah la.. Nie buat ngan muke bergumpal.. 

I pegi Klinik Gigi Kerajaan pun doktor dia baik.. Credit kat Pakar Pergigian Abdul Samad, JB tuk Root treatment i.. Even almost setaun baru siap.. But i puas ati.. Kalo x i dh ilang satu gigi.. 

Nie la kan kalo x mampu nak wat kerja amal x yah lah dtg okeh dokto, bagi la yang nak pahala amal jariah buat.. Cissss.. Demm u dokto..!! Okeh...i emosi..

Okeh Jom momy blanjer Makan... Yeeeyyyy...

Tak payah poyo pakai cardex Momy bule...??? Haishhhh...si nose small nih..


Yang tak best Dokto dia EKSEN.. elessss... tau la doktor.. x yah la nak eksen... Kalo x leh nak commit ngan free task nie x yah la.. Nie buat ngan muke bergumpal.. I pegi Klinik Gigi Kerajaan pun doktor dia baik.. Credit kat Pakar Pergigian Abdul Samad, JB tuk Root treatment i.. Even almost setaun baru siap.. But i puas ati.. Kalo x i dh ilang satu gigi.. 

Nie la kan kalo x mampu nak wat kerja amal x yah lah dtg okeh dokto, bagi la yang nak pahala amal jariah buat.. Cissss.. Demm u dokto..!! 

Selfie.. Ala Mia nih.... emmmppphh..


Mia cakap Kids Platter dia sedap gile.. tapi banyak.. x habis.. x leh makan banyak.. nanti gemok kata Mia.. Hahaha..


Jalan-jalan g Daiso.. Mia beli apatah yg berjurai-jurai.. Nak main ngan Olla kata dia.. Masuk Popular x dapat nak beli.. Momy x sanggup nak beratur panjang-panjang kat kaunter nak bayar.. So i cakap sume mahal.. Hahaha.. G Jusco.. pusing-pusing.. Dah.. dah.. blekkkk....

Mia happy ngan outing yang tak seberapa nih.. Tapau kek kat SR.. 

Next time kiter g lagi yea.. Kalo ada movie best tuk Mia kt layan movie lak.. 

No comments:

Post a Comment