Nuffnang Ads

Friday, February 14, 2014

Overprotected 2

Hihihi..

Macam drama bersiri..

Outcome dari Mia lepas i g jumpe cikgu pasal kawan dia.. 

As i cakap kat cikgu lepas cikgu tanya apa nak buat kalo dapat tangkap budak tu.. Need to see her parent..?? I x nak la.. Sebab nanti i emosi.. Ada plak i transforme jadi tiger... So better not.. I jez informed cikgu.. Dia yang biasa handle problem cam ni.. So i serah sume pada cikgu.. X perlu la tindakkan terlalu extreme tuk budak tu.. Kecik sangat kut.. So i cakap,cikgu nasihat jer la.. As my concern.. Budak tu x buat lagi.. Its good enough.. 

Mia cakap lepas rehat cikgu Tee tu gi cari Mia kat kelas.. Tanya Mia kawan dia amek x duit Mia lagi.. Cikgu mintak tengok beg duit.. Mia cakap kawan x amek dah.. So cikgu panggil kawan dia.. Cakap jangan amek duit Mia lagi pas ni.. If ambik nanti jadi orang jahat.. Masuk penjara.. 

Erkh.. Penjara.. I pun takut.. Hahaha..

Mia cakap dia dh ckp ngan kawan dia,dia g jumpe cikgu cakap kawan amek duit dia.. Patut ar kawan x amek duit dia ari tu.. Poyo okeh Mia.. X leh simpan rahsia.. Adeeehhhh... Anak Dady nih...

Mia cakap cikgu suh kawan dia ganti duit dia.. Khamis g jumpe kat bilik cikgu.. Tapi Mia x sekola.. G cabut gigi.. Dah teruk sangat gigi dia.. Dah cam jonggang.. Jom la kite cabut gigi..

I pikir sok kalo kawan dia pulang duit Mia.. I x yah amek la.. I sedekah jer.. But i will write a word to her parents.. 

"Macam i selalu cakap kat Mia.. Dunia kat lua tu kejam.. Momy ngn Dady x selalu boleh ada nak protect Mia.. So Mia kene kuat dan pandai.. Nak hadapi masa tu.. Umor Momy & Dady takkan panjang tuk tongkat dunia.. But no worries.. Our bless is alwayz bloom as blossom to you..!!"

Luve,
Momy & Dady

 

No comments:

Post a Comment

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Friday, February 14, 2014

Overprotected 2

Hihihi..

Macam drama bersiri..

Outcome dari Mia lepas i g jumpe cikgu pasal kawan dia.. 

As i cakap kat cikgu lepas cikgu tanya apa nak buat kalo dapat tangkap budak tu.. Need to see her parent..?? I x nak la.. Sebab nanti i emosi.. Ada plak i transforme jadi tiger... So better not.. I jez informed cikgu.. Dia yang biasa handle problem cam ni.. So i serah sume pada cikgu.. X perlu la tindakkan terlalu extreme tuk budak tu.. Kecik sangat kut.. So i cakap,cikgu nasihat jer la.. As my concern.. Budak tu x buat lagi.. Its good enough.. 

Mia cakap lepas rehat cikgu Tee tu gi cari Mia kat kelas.. Tanya Mia kawan dia amek x duit Mia lagi.. Cikgu mintak tengok beg duit.. Mia cakap kawan x amek dah.. So cikgu panggil kawan dia.. Cakap jangan amek duit Mia lagi pas ni.. If ambik nanti jadi orang jahat.. Masuk penjara.. 

Erkh.. Penjara.. I pun takut.. Hahaha..

Mia cakap dia dh ckp ngan kawan dia,dia g jumpe cikgu cakap kawan amek duit dia.. Patut ar kawan x amek duit dia ari tu.. Poyo okeh Mia.. X leh simpan rahsia.. Adeeehhhh... Anak Dady nih...

Mia cakap cikgu suh kawan dia ganti duit dia.. Khamis g jumpe kat bilik cikgu.. Tapi Mia x sekola.. G cabut gigi.. Dah teruk sangat gigi dia.. Dah cam jonggang.. Jom la kite cabut gigi..

I pikir sok kalo kawan dia pulang duit Mia.. I x yah amek la.. I sedekah jer.. But i will write a word to her parents.. 

"Macam i selalu cakap kat Mia.. Dunia kat lua tu kejam.. Momy ngn Dady x selalu boleh ada nak protect Mia.. So Mia kene kuat dan pandai.. Nak hadapi masa tu.. Umor Momy & Dady takkan panjang tuk tongkat dunia.. But no worries.. Our bless is alwayz bloom as blossom to you..!!"

Luve,
Momy & Dady

 

No comments:

Post a Comment