Nuffnang Ads

Tuesday, December 3, 2013

Mia is 6 years

3 December 2013 = 6 years

Terharu sangat bila tengok Mia dah besar.. 6 tahun dah.. Bak kata Mia dia "next year adik tahun 1"..

Semalam dah celebrate.. Dady keje petang.. So ari nie tak sempat.. Tak best la celebrate tak de Dady.. 

I plan nak bawak Mia makan kat restoran baru kat BBU.. Restoran Upin Ipin.. Dady macam biasala auditor.. Tak setuju lepas tengok menu.. Mia plak nak makan ayam BBQ.. Pas tu Mia cakap dia penat tak nak g jauh-jauh.. Jusco jer lah... kite makan Kenny Rogers.. I x kenan nak makan Kenny Rogers lepas dengar cite Bonie.. Hahaha..

Memang tak der rezeki la Kenny Rogers tu nak rasa duit Dady.. Terus masuk Nandos.. Beli sekali kek 1 slice kat Mia.. Tak beli besar pun.. As we had plan to do BBQ Party this week.. Eh...apsal Nandos nie pedas dia sampai tebal lidah.. Cissss.....

Mia tanya I nape I x wish birthday kat dia.. I cakap la belom.. Esok... Mia cakap Dady dah wish... Momy je belom.. Oklaaaa.... Momy wish nihhhh....

Copy Paste dr FB I.. :-)

Momy & Dady knew Allah truly loved us a lot when gifted us with you. You are the most beautiful and perfect gift anyone has ever gifted with.

You been a moonlight in our life as our pillar of strength and support.

On your Birthday, Momy & Dady wish Allah will always blesses you abundantly and fill your heart with more love.

Happy Birthday our Dearest Daughter Damia Zafirah Mohd Ramadan Kamarul Zaman Amin

***Bags & Bags of hug & kisses***




Mia je yang enjoy with the cake.. Sorry la Yang... Banyak plak gamba u.. Nanti kiter akan rindu masa nih... Time fly so fast... nanti tua kite lepak minum kopi leh #throwback moment nih.. :-)


Mia nye wish list for birthday present is:

- Kolam 
- Kasut 

Tapi last weekend Dady call bagitau ada hadiah nak kasik Mia.. Upernye Dady belikan henpon.... emmmpppphhh.... Nape henpon... relevant ke..?? Dady cakap sian Mia asik cas henpon rosak yang tak masuk-masuk bateri... sukatilaaaa... anak u...
(momymajuk)

Pas tu gi beli kolam yang dijanjikan... Happy face selepas dapat adiah besday.. 


Mudah-mudahan semua yang indah tuk Mia.. :-)

2 comments:

  1. Happy Birthday Mia

    Nanti thn depan dah darjah 1 dah la kan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you moon..

      kan..nx year darjah satu.. kejap jer..

      Delete

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Tuesday, December 3, 2013

Mia is 6 years

3 December 2013 = 6 years

Terharu sangat bila tengok Mia dah besar.. 6 tahun dah.. Bak kata Mia dia "next year adik tahun 1"..

Semalam dah celebrate.. Dady keje petang.. So ari nie tak sempat.. Tak best la celebrate tak de Dady.. 

I plan nak bawak Mia makan kat restoran baru kat BBU.. Restoran Upin Ipin.. Dady macam biasala auditor.. Tak setuju lepas tengok menu.. Mia plak nak makan ayam BBQ.. Pas tu Mia cakap dia penat tak nak g jauh-jauh.. Jusco jer lah... kite makan Kenny Rogers.. I x kenan nak makan Kenny Rogers lepas dengar cite Bonie.. Hahaha..

Memang tak der rezeki la Kenny Rogers tu nak rasa duit Dady.. Terus masuk Nandos.. Beli sekali kek 1 slice kat Mia.. Tak beli besar pun.. As we had plan to do BBQ Party this week.. Eh...apsal Nandos nie pedas dia sampai tebal lidah.. Cissss.....

Mia tanya I nape I x wish birthday kat dia.. I cakap la belom.. Esok... Mia cakap Dady dah wish... Momy je belom.. Oklaaaa.... Momy wish nihhhh....

Copy Paste dr FB I.. :-)

Momy & Dady knew Allah truly loved us a lot when gifted us with you. You are the most beautiful and perfect gift anyone has ever gifted with.

You been a moonlight in our life as our pillar of strength and support.

On your Birthday, Momy & Dady wish Allah will always blesses you abundantly and fill your heart with more love.

Happy Birthday our Dearest Daughter Damia Zafirah Mohd Ramadan Kamarul Zaman Amin

***Bags & Bags of hug & kisses***




Mia je yang enjoy with the cake.. Sorry la Yang... Banyak plak gamba u.. Nanti kiter akan rindu masa nih... Time fly so fast... nanti tua kite lepak minum kopi leh #throwback moment nih.. :-)


Mia nye wish list for birthday present is:

- Kolam 
- Kasut 

Tapi last weekend Dady call bagitau ada hadiah nak kasik Mia.. Upernye Dady belikan henpon.... emmmpppphhh.... Nape henpon... relevant ke..?? Dady cakap sian Mia asik cas henpon rosak yang tak masuk-masuk bateri... sukatilaaaa... anak u...
(momymajuk)

Pas tu gi beli kolam yang dijanjikan... Happy face selepas dapat adiah besday.. 


Mudah-mudahan semua yang indah tuk Mia.. :-)

2 comments:

  1. Happy Birthday Mia

    Nanti thn depan dah darjah 1 dah la kan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you moon..

      kan..nx year darjah satu.. kejap jer..

      Delete