Nuffnang Ads

Thursday, November 14, 2013

Mia Graduation Day

Graduation Day...!!!
Yayyy..!!

Sekejap jer dah abis 2013 ...
Budak songsang yang dudok lam perut I tue..
Dah graduate Pra Sekolah..
Sekelip mata dah besar.. kejap tul.. haishhh..

Tahun lepas konsert.. sebab 5 taun kan...
Tahun nie baru la betul-betul graduate..
Kene ikut turutan.. 


Mia gi dulu ngan Cikgu dia..
I sampai lambat sikit la.. Masuk dewan.. terus confuse.. Mane anak I..
Sudden jer dengar Mia panggil..
Tengah sarapan ngan kawan-kawan dia..
I jengah la tgk dia makan apa.. Kueh teaw..
Air???? haaaa.... Biasalah hotel letak pain coffee and tea..
Sugar & creamer bancuh sendiri...
I tengok cawan Mia len macam jer... 
I tanya air apa nih... Kopi la Momy...
Lain jer.. Adik letak gula ngan coffemate..
I pun tergelak... Kaler air dia mmg x der ruper kopi..
Hahahaha..



Beratur nak pakai jubah..


Pose tuk Dady..


Okeh... Tokeh blog interframe..


Berjalan masuk dalam hall.. Oh... I teringat masa i konvo dulu...


 Nak ambik group pica pun susah...
Sebab sume nak pandang camera Mak & Ayah memasing..
Hahahaha...



It's the time....!!!!


Jalan sambil malu-malu sebab Dady amek gamba..



Mia ngan hadiah yang cikgu kasi.. Piala.. Teddy Bear.. 
Sijil Tamat Pra Sekolah tu paling penting..


Anak Dady...


Yeaaaaaaaaaaa laaaaaa Anak Dady....


Anak Dady & Momy..
Muke u kan Yang... mcm gamba ic..
Huh..


Gamba ngan Cikgu Plo & Cikgu Sue..
Mekasih banyak-banyak yea sbb ajar Mia..


Akhirnya... Selepas merajuk ngan Abah Rahim.. Sebab belikan A'ah bear besar on Konvo Day.. Dady bagi green light tuk belikan satu tuk dia tuk graduation day dia jugak..
Gamba nak macam A'ah.. kat tangga.. Ermmmpppp... X per lah janji belajar pandai macam A'ah..





No comments:

Post a Comment

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Thursday, November 14, 2013

Mia Graduation Day

Graduation Day...!!!
Yayyy..!!

Sekejap jer dah abis 2013 ...
Budak songsang yang dudok lam perut I tue..
Dah graduate Pra Sekolah..
Sekelip mata dah besar.. kejap tul.. haishhh..

Tahun lepas konsert.. sebab 5 taun kan...
Tahun nie baru la betul-betul graduate..
Kene ikut turutan.. 


Mia gi dulu ngan Cikgu dia..
I sampai lambat sikit la.. Masuk dewan.. terus confuse.. Mane anak I..
Sudden jer dengar Mia panggil..
Tengah sarapan ngan kawan-kawan dia..
I jengah la tgk dia makan apa.. Kueh teaw..
Air???? haaaa.... Biasalah hotel letak pain coffee and tea..
Sugar & creamer bancuh sendiri...
I tengok cawan Mia len macam jer... 
I tanya air apa nih... Kopi la Momy...
Lain jer.. Adik letak gula ngan coffemate..
I pun tergelak... Kaler air dia mmg x der ruper kopi..
Hahahaha..



Beratur nak pakai jubah..


Pose tuk Dady..


Okeh... Tokeh blog interframe..


Berjalan masuk dalam hall.. Oh... I teringat masa i konvo dulu...


 Nak ambik group pica pun susah...
Sebab sume nak pandang camera Mak & Ayah memasing..
Hahahaha...



It's the time....!!!!


Jalan sambil malu-malu sebab Dady amek gamba..



Mia ngan hadiah yang cikgu kasi.. Piala.. Teddy Bear.. 
Sijil Tamat Pra Sekolah tu paling penting..


Anak Dady...


Yeaaaaaaaaaaa laaaaaa Anak Dady....


Anak Dady & Momy..
Muke u kan Yang... mcm gamba ic..
Huh..


Gamba ngan Cikgu Plo & Cikgu Sue..
Mekasih banyak-banyak yea sbb ajar Mia..


Akhirnya... Selepas merajuk ngan Abah Rahim.. Sebab belikan A'ah bear besar on Konvo Day.. Dady bagi green light tuk belikan satu tuk dia tuk graduation day dia jugak..
Gamba nak macam A'ah.. kat tangga.. Ermmmpppp... X per lah janji belajar pandai macam A'ah..





No comments:

Post a Comment