Nuffnang Ads

Thursday, November 21, 2013

Camping

Dah lama cite nih.. terperam jer.. 

Nie citer Weekend Deepavali sambung ke Awal Muharam..

Disebabkan Dady keje.. So jom la kiter blek kampung..
Lepak umah Atok.. 

I dapat Idea nak Camping..
Nak g hutan?
Nak g waterfall?
Nak g beach?

Sume nye memerlukan Dady.. Kalo Dady tak der I tak sanggup.. Nanti Mia nampak macam-macam.. I x leh handle.. So.. idak la yea..

Finally I buat khemah depan umah Atok jer...

Memula wat unggun api.. tapi ranting jer.. rangup sekali.. kejap dah abis.. Hahaha..

Atok blek mesjid tolong pasang kan lampu.. Yessssss... Atok memang BEST..!!


Dady is around..!! Dady geleng pala jer nengok Atok & Maktok layan Mia nye camping.. Lepak kat khemah ramai-ramai.. Sembang-sembang.. Guling-guling.. Makan-makan.. Atok buat kopi teman ktorg lepak sampai midnite.. 

Tak perlu modal yang banyak dah bole buat sume orang happy.. Tapi MIA la yang paling happy...!!!







Depan umah Atok banyak pokok.. Ada tanah lapang sikit.. Ada yang berumput ada yang simen.. Bule pilih nak pacak khemah kat maner.. Khemah nie bule gerak.. Kejap atas rumput.. Kejap atas simen.. 

Tengok tu Mia.. Happy sangat..




Khemah ni dua malam berturut-turut.. tapi sume org tido lam umah.. tak der org tido khemah.. Hahaha

Ada banyak lagi gambar.. tapi x daya nak edit satu2 letak topi kat kepala I ngan Mak lala.. :-)

No comments:

Post a Comment

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Thursday, November 21, 2013

Camping

Dah lama cite nih.. terperam jer.. 

Nie citer Weekend Deepavali sambung ke Awal Muharam..

Disebabkan Dady keje.. So jom la kiter blek kampung..
Lepak umah Atok.. 

I dapat Idea nak Camping..
Nak g hutan?
Nak g waterfall?
Nak g beach?

Sume nye memerlukan Dady.. Kalo Dady tak der I tak sanggup.. Nanti Mia nampak macam-macam.. I x leh handle.. So.. idak la yea..

Finally I buat khemah depan umah Atok jer...

Memula wat unggun api.. tapi ranting jer.. rangup sekali.. kejap dah abis.. Hahaha..

Atok blek mesjid tolong pasang kan lampu.. Yessssss... Atok memang BEST..!!


Dady is around..!! Dady geleng pala jer nengok Atok & Maktok layan Mia nye camping.. Lepak kat khemah ramai-ramai.. Sembang-sembang.. Guling-guling.. Makan-makan.. Atok buat kopi teman ktorg lepak sampai midnite.. 

Tak perlu modal yang banyak dah bole buat sume orang happy.. Tapi MIA la yang paling happy...!!!







Depan umah Atok banyak pokok.. Ada tanah lapang sikit.. Ada yang berumput ada yang simen.. Bule pilih nak pacak khemah kat maner.. Khemah nie bule gerak.. Kejap atas rumput.. Kejap atas simen.. 

Tengok tu Mia.. Happy sangat..




Khemah ni dua malam berturut-turut.. tapi sume org tido lam umah.. tak der org tido khemah.. Hahaha

Ada banyak lagi gambar.. tapi x daya nak edit satu2 letak topi kat kepala I ngan Mak lala.. :-)

No comments:

Post a Comment