Nuffnang Ads

Thursday, March 14, 2013

Income Tax Declaration


~ Hello Malaysian ~ 

Malaysia

Trust all know Non Government sume tetunggu-tunggu EA Form nie.. Time to declare Income Tax dude..!! Im DONE.. Also as Yang.. Yearly memang rutin nie I yang buat.. Sama ada yang telebih or terkurang akan nampak kat sini.. Sayang nye I x tau camne pengiraan dia.. Tapi kalo memang ada yang lebih.. pulang la yea.. bule I wat byr other instalment.. If memang tak der lebih... Deep inside I redha even terpaksa.. As long I rasa selamat & selesa di Malaysia :-)





For those yang dah hampir terlupe... Check this link.. E-Hasil Click @ i-filling



Screen baru akan pop up.. 




Hehehe.. We done our part..



Ada terlebih bayar kata nye.. Will see sama ada dapat 're-fund' x..?? So sama-sama lah kiter tunggu... 

Jap... Keje rajin2 NAQIB.. Hahaha..

Last but not least.. DECLARE BEFORE END OF APRIL 2013 yea.. :-)

2 comments:

  1. heee declare awal2 senang kan..dpt refund pun awal..kita pun dh buat 1 mac ritu heee nampak gopoh kannn...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. gopoh nak dpt refund kan..

      senang dah declare,lapang pala..

      Delete

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Thursday, March 14, 2013

Income Tax Declaration


~ Hello Malaysian ~ 

Malaysia

Trust all know Non Government sume tetunggu-tunggu EA Form nie.. Time to declare Income Tax dude..!! Im DONE.. Also as Yang.. Yearly memang rutin nie I yang buat.. Sama ada yang telebih or terkurang akan nampak kat sini.. Sayang nye I x tau camne pengiraan dia.. Tapi kalo memang ada yang lebih.. pulang la yea.. bule I wat byr other instalment.. If memang tak der lebih... Deep inside I redha even terpaksa.. As long I rasa selamat & selesa di Malaysia :-)





For those yang dah hampir terlupe... Check this link.. E-Hasil Click @ i-filling



Screen baru akan pop up.. 




Hehehe.. We done our part..



Ada terlebih bayar kata nye.. Will see sama ada dapat 're-fund' x..?? So sama-sama lah kiter tunggu... 

Jap... Keje rajin2 NAQIB.. Hahaha..

Last but not least.. DECLARE BEFORE END OF APRIL 2013 yea.. :-)

2 comments:

  1. heee declare awal2 senang kan..dpt refund pun awal..kita pun dh buat 1 mac ritu heee nampak gopoh kannn...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. gopoh nak dpt refund kan..

      senang dah declare,lapang pala..

      Delete