Nuffnang Ads

Wednesday, December 19, 2012

Anak... Anak..

Satu nie la yang manis..masam..musuk.. Ari-ari ada jer dia nye perangai.. 

Sebenarnye nak upload entry Thailand Trip.. Tapi lupe plak nak bawak cable. Tak pe la 'iklan' dulu ngan cite Mia..

Semalam dia cakap bole x tolong belikan dia something..

Terus la I cakap.. Jangan la.. Momy tengah nak repair kete nie.. Kan kete hitam rosak.. Dia pun tau kete I kat workshop.. atas bumbung kata dia.. tayar dah terbukak satu. So tak kesian ker kat Momy.. (Mr Black kesayangan I tue ada trouble ngan gear box.. owhhhh peninnnnn)

But tak nak hampa kan dia I tanya la nak beli apa..

Me : U nak beli apa..??
Mia : Belikan laaaaa 'Galaxy Note II' 
Me : Hah...???????
Mia : Yea la.. Galaxy Note II
Me : Nie sape ajar cakap nie..??
Mia : Adik pandai sendiri la.. Adik nak Galaxy Note II tau Momy
Me : Kan dah ada Ipad (sambil telan2 air liur)
Mia : Alaaaaa... bule laaaaa
Me : Errrmmm... nanti Momy cakap ngan Dady..
Mia : Okey..!!

Alahaaaiii anak.. Demand nye yea... 

X perlu GALAXY NOTE II la.. Ipad lagi sesuai tgk YouTube

It's 12am.. Masih menunggang Orange

I suh masuk toilet gosok gigi..pee..cuci muke/kaki/tgn.. dia main crown lagi

Ok tido ngan baju busuk x yah gosok gigi.. melompat dia turun katil.. dia kan takut x gosok gigi nanti gigi dia kua ulat.. baju busuk memang dia x kan bule tido.. dia kene tido mcm goreng pisang.. bedak banyak2.. baju kene baru..

Colour Blocking
Ada orang yang lagi susah dari kita tau.. So,appreciate apa yang kiter ada.. I selalu cakap ngan dia.. When she complaint macam-macam.. 

Sekeliling kite dah byk yang berlaku.. Syukurla dengan apa yang Dady mampu sedia kan untuk kiter.. Momy x payah tinggalkan U untuk support Dady.. Ari-ari kt bule jumpe.. Manje-manje.. Hug2.. Kikiss2.. Cuddle2..

~ I sayang U & Dady ~
:-)

No comments:

Post a Comment

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Wednesday, December 19, 2012

Anak... Anak..

Satu nie la yang manis..masam..musuk.. Ari-ari ada jer dia nye perangai.. 

Sebenarnye nak upload entry Thailand Trip.. Tapi lupe plak nak bawak cable. Tak pe la 'iklan' dulu ngan cite Mia..

Semalam dia cakap bole x tolong belikan dia something..

Terus la I cakap.. Jangan la.. Momy tengah nak repair kete nie.. Kan kete hitam rosak.. Dia pun tau kete I kat workshop.. atas bumbung kata dia.. tayar dah terbukak satu. So tak kesian ker kat Momy.. (Mr Black kesayangan I tue ada trouble ngan gear box.. owhhhh peninnnnn)

But tak nak hampa kan dia I tanya la nak beli apa..

Me : U nak beli apa..??
Mia : Belikan laaaaa 'Galaxy Note II' 
Me : Hah...???????
Mia : Yea la.. Galaxy Note II
Me : Nie sape ajar cakap nie..??
Mia : Adik pandai sendiri la.. Adik nak Galaxy Note II tau Momy
Me : Kan dah ada Ipad (sambil telan2 air liur)
Mia : Alaaaaa... bule laaaaa
Me : Errrmmm... nanti Momy cakap ngan Dady..
Mia : Okey..!!

Alahaaaiii anak.. Demand nye yea... 

X perlu GALAXY NOTE II la.. Ipad lagi sesuai tgk YouTube

It's 12am.. Masih menunggang Orange

I suh masuk toilet gosok gigi..pee..cuci muke/kaki/tgn.. dia main crown lagi

Ok tido ngan baju busuk x yah gosok gigi.. melompat dia turun katil.. dia kan takut x gosok gigi nanti gigi dia kua ulat.. baju busuk memang dia x kan bule tido.. dia kene tido mcm goreng pisang.. bedak banyak2.. baju kene baru..

Colour Blocking
Ada orang yang lagi susah dari kita tau.. So,appreciate apa yang kiter ada.. I selalu cakap ngan dia.. When she complaint macam-macam.. 

Sekeliling kite dah byk yang berlaku.. Syukurla dengan apa yang Dady mampu sedia kan untuk kiter.. Momy x payah tinggalkan U untuk support Dady.. Ari-ari kt bule jumpe.. Manje-manje.. Hug2.. Kikiss2.. Cuddle2..

~ I sayang U & Dady ~
:-)

No comments:

Post a Comment