Nuffnang Ads

Wednesday, January 18, 2012

Trauma

Macam bunyik artikel doktor.. Ernmm kalo nak baca artikel ala-ala dokto bule jengah kat link nie.. Dr. Totin .. chumel jer dokto nie.. gila camera.. nak jadik model.. tp x leh.. sian..

Trauma.. bukan yang kumpulan Elite tu nyanyi.. tak best la.. tu trauma bercinta.. nie trauma ngan minatang.. Last nite masa sibuk-sibuk nak solat maghrib.. Jiran aku call mintak tolong.. ada 'ular' kat umah dia.. Uish.. aku pun hand over call kat Yang.. Opssss... lupa Yang pun trauma ngan ular nie.. bule jd berpeluh-peluh la Yang.. Hehehe

Cari-cari ular tue jumpe kat bawah sofa.. Kiut jer dia.. kale itam.. even kiut pun kan.. sume dh stanby nak selamatkan diri if ular tue kuar.. Jiran call JPA.. tp tah mane tak muncul-muncul.. tak tau ler nape.. sesat cari umah ker.. ke memang tak layan kalo ular nie.. kalo ular sawa 20kg mungkin kut.. nie ular kiut kan.. malas dia nak layan.. Disebabkan kejiranan aku tue yang Melayu ada lah 5 keluarga... jadik aku ngan jiran yg betul-betul sebelah umah nie close lah.. kawan usik mengusik.. tu yang dia anggap ktorg nie berani kunun.. hahaha.. walhal.. Yang dok luar umah jer.. Tapi jiran tue.. semunyik.. tahap trauma dia lebih dari Yang.. hahaha.. Sib baik ada jiran balek.. dia pun agak2 berani lah.. tp MORE berani dr Yang.. Dia yang tolong tangkap.. erkh.. bkn tangkap.. bunuh kan ular tue..

Kiut jer kan.. Dia nye kecoh... tak leh blah.. Hahaha.. Siap diri atas kerusi.. Errkkkhhh...

Tuk Hero Malam tue.. Nie yea..
teringat kat Boboi..

Cube nyanyi..

Kalau ada ULAR..

Datang kerumah mu..
Sape nak panggil.....???
Abang Halim....!!!

Hehehehehe...












No comments:

Post a Comment

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Wednesday, January 18, 2012

Trauma

Macam bunyik artikel doktor.. Ernmm kalo nak baca artikel ala-ala dokto bule jengah kat link nie.. Dr. Totin .. chumel jer dokto nie.. gila camera.. nak jadik model.. tp x leh.. sian..

Trauma.. bukan yang kumpulan Elite tu nyanyi.. tak best la.. tu trauma bercinta.. nie trauma ngan minatang.. Last nite masa sibuk-sibuk nak solat maghrib.. Jiran aku call mintak tolong.. ada 'ular' kat umah dia.. Uish.. aku pun hand over call kat Yang.. Opssss... lupa Yang pun trauma ngan ular nie.. bule jd berpeluh-peluh la Yang.. Hehehe

Cari-cari ular tue jumpe kat bawah sofa.. Kiut jer dia.. kale itam.. even kiut pun kan.. sume dh stanby nak selamatkan diri if ular tue kuar.. Jiran call JPA.. tp tah mane tak muncul-muncul.. tak tau ler nape.. sesat cari umah ker.. ke memang tak layan kalo ular nie.. kalo ular sawa 20kg mungkin kut.. nie ular kiut kan.. malas dia nak layan.. Disebabkan kejiranan aku tue yang Melayu ada lah 5 keluarga... jadik aku ngan jiran yg betul-betul sebelah umah nie close lah.. kawan usik mengusik.. tu yang dia anggap ktorg nie berani kunun.. hahaha.. walhal.. Yang dok luar umah jer.. Tapi jiran tue.. semunyik.. tahap trauma dia lebih dari Yang.. hahaha.. Sib baik ada jiran balek.. dia pun agak2 berani lah.. tp MORE berani dr Yang.. Dia yang tolong tangkap.. erkh.. bkn tangkap.. bunuh kan ular tue..

Kiut jer kan.. Dia nye kecoh... tak leh blah.. Hahaha.. Siap diri atas kerusi.. Errkkkhhh...

Tuk Hero Malam tue.. Nie yea..
teringat kat Boboi..

Cube nyanyi..

Kalau ada ULAR..

Datang kerumah mu..
Sape nak panggil.....???
Abang Halim....!!!

Hehehehehe...












No comments:

Post a Comment