Nuffnang Ads

Friday, August 5, 2011

hEPPy BORNday dADy YanG

Heppy Besday Yang..
May all dream come true.. May all wishes is true.. May allwayz on His bless..

Tak der besday cake.. sebab bulan posa..Tak nak membazir lah.. nnti tak der orang makan..Harap Mia jer makan.. Lebih manis nnti Mia..Kene hurung semut.. :-)

Me belikan pizza kat Domino's.. 2 pax jer.. tak sempat nak amek gambar.. Hehehe.. Lapar lah pose..Side dish tak tau nak beli apa.. Aku blek masak mushroom soup ngan goreng keladi..

Tunggu Yang blek.. Yang sampai jer umah Azan pun mula..Terus makan.. tak sempat nak gambar2..Plus more muka Yang pun penat sangat..

Pas makan & solat.. Cam biasa aku berebut ngan Mia nak kasi besday present kat Yang..
End up of course lah Mia menang..Yang pun dah terlelap kat kerusi.. tak sweet lah nak amek gambar.. Yang ada gamba adiah jer.. Hehehe



Gambar besday boy tak der.. dah tido..
Tukang bagi adiah pun dah lena.. Tinggal tukang amek gambar jer yg blom tido.. :-)

No comments:

Post a Comment

Nuff Adv

Ramadan & Ammy

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cinta Hati

lbyf.lilypie.com/TikiBlogger.php/ABff

Friday, August 5, 2011

hEPPy BORNday dADy YanG

Heppy Besday Yang..
May all dream come true.. May all wishes is true.. May allwayz on His bless..

Tak der besday cake.. sebab bulan posa..Tak nak membazir lah.. nnti tak der orang makan..Harap Mia jer makan.. Lebih manis nnti Mia..Kene hurung semut.. :-)

Me belikan pizza kat Domino's.. 2 pax jer.. tak sempat nak amek gambar.. Hehehe.. Lapar lah pose..Side dish tak tau nak beli apa.. Aku blek masak mushroom soup ngan goreng keladi..

Tunggu Yang blek.. Yang sampai jer umah Azan pun mula..Terus makan.. tak sempat nak gambar2..Plus more muka Yang pun penat sangat..

Pas makan & solat.. Cam biasa aku berebut ngan Mia nak kasi besday present kat Yang..
End up of course lah Mia menang..Yang pun dah terlelap kat kerusi.. tak sweet lah nak amek gambar.. Yang ada gamba adiah jer.. Hehehe



Gambar besday boy tak der.. dah tido..
Tukang bagi adiah pun dah lena.. Tinggal tukang amek gambar jer yg blom tido.. :-)

No comments:

Post a Comment